NAČIN PLAĆANJA:

1) Plaćanje pouzećem

Cena za kupljenu robu se plaća kuriru u trenutku preuzimanja naručene robe, s tim da Kupac pri preuzimanju mora biti lično prisutan.

2) Plaćanje opštom uplatnicom

Prihvatamo plaćanja preko računa opštom uplatnicom. Nakon porudžbine na mejl će Vam biti poslati podaci neophodni za izvršenje uplate.

Cene u Internet prodavnici

Sve cene su iskazane u dinarima. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima.

Način isporuke – Dostava robe i eventualna ograničenja

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na neki od sledećih načina:

Troškove isporuke u snosi potrošač, a za kupovinu u iznosu većem od 10.000 din dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

O vremenu dostave robe Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je do 10 (deset) dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima. Isporuka robe se vrši na teritoriji Republike Srbije, pri čemu se isporuka za teritoriju AP Kosovo i Metohija vrši pod posebnim uslovima koji se dogovaraju u svakom pojedinačnom slučaju. Isporuka za inostranstvo je omogućena za određene zemlje, molimo Vas da nas kontaktirate za pojedinosti.

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000

ROK ISPORUKE

Rok za slanje pošiljke od 5 do 10 dana. (ako nije na stanju)

ZAMENA

Jednostavna zamena ukoliko niste zadovoljni.