POLITIKA REKLAMACIJA

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke postoje vidna oštećenja na kutiji, potrošač je dužan da pogleda proizvod i ukoliko je oštećen da pozove kurira koji je dostavio robu ili pošalje e-mail na info@mborse.rs, kako bi kurir napravio zapisnik i preuzeo oštećeni proizvod.

Ako ste otvorili proizvod koji ste poručili i on ne odgovara onome što ste pročitali u opisu proizvoda, postoji neki nedostatak, nije proizvod koji ste poručili, pozovite nas i mi ćemo u najkraćem mogućem roku preuzeti taj i poslati Vam novi, na Vama je samo da platite troškove dostave.

Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu, bez obzira na razlog vraćanja, MBORSE.RS je u obavezi da izvrši povraćaj novca na način koji bude zahtevao kupac.

Primedbe i reklamacije

Žalbe, reklamacije i primedbe potrošači mogu izjaviti:

  1. slanjem na elektronsku adresu info@MBORSE.RS,

Prodavac će u roku od pet radnih dana potvrditi da je žalba primljena i saopštiti potrošaču koliko dugo će biti razmatrana. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih sporova.

Završne odredbe

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

Kontakt podaci

  • Naziv: MBORSE
  • Web adresa: www.MBORSE.RS
  • Kontakt e-mail: info@MBORSE.RS
BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000

ROK ISPORUKE

Rok za slanje pošiljke od 5 do 10 dana. (ako nije na stanju)

ZAMENA

Jednostavna zamena ukoliko niste zadovoljni.